Időjárás állomás

Click for Santiago de Compostela, Spanyolország Forecast

Én

Április 01-i indulásomra készülő blogomon üdvözöllek. Bréko-bréko.

Camino dal

Discover the playlist EMPI with Cabaret de campagne

Képek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Spanyolország - időjárás

El tiempo en España

2010.04.28. 21:39 empi

27. nap: Portomarin... visszaszámlálás... (88 km 5 nap alatt)

Itt rája az iszapszeműek családjából. No para... csak kifolytak az események a kezemből...

Pali!! Fontos!! GRATULÁLOK. REMÉLEM minden ok! Angolosan okey!

Második! Eszméletlenül elszálltak az események... csak annyit tudok nektek mondani, írni... a legkiemelkedőbb esemény eddig... talán. Egy coloradói sráccal meg két német lánnyal úsztunk az árral  ez idáig. Egyik nap a coloradói Krisztofer... (itt mindenki az különben)... Krisztof... angol órát tartottunk 1 spanyol általános iskolában!! Vazeg... Mindezért cserébe kerestünk 20 eurót. Amit egy luxus szállodában sikerült, elit körülmények között - szó szerint - lezabálni. Full luxusra gondoljatok. Őrület. Mikor bement a két pellegrino, 25 nap gyaloglás után, elképzelhetitek, hogy nézek ki. Okádék. Hiába mosom a cuccaimat... felesleges... minden sárga... szakadt... full homless-csöves vagyok. Na, ebben a ruhában és a 15 kg-os zsákkal beállítottunk az öltönyös nagyarcok közé... hát volt nézés. Pláne, mikor Krisztofer megterített magának. Dzsemmel indított, majd a menüsor így nézett ki... sonka... eper, csokoládéital, bagett sajttal, dinnye, café lecce... narancs juice, donuts, tej, ananász, sütemény... nekem már a menü végignézése után is okádnom kellett... Szóval a 10 jurot magyar módra lezabálta. Én korrekt voltam. Annyira össze van szűkülve a belem, hogy egy fél bagett - ami egy magyar óriáskiflinek felel meg - 8 órára elég.

Többen kérdezték, mi van Csárlival. Egy angol - véletlenül Krisztofer - csákóval találkoztam... azt mondta, Csekpointot leküldték a vulkánba kőzetmintáért. Azt üzente nekem, ha-ha a gépek bírják a magas hőmérsékletet, akkor 3 nap múlva visszatér a Caminora, és egy nap alatt behozza a hátrányt. Szóval találkozom vele. Amúgy összefutottam minap a flensburgi - véletlenül - Krisztoffal. Telitalálatom volt. Az ír lánnyal sétáltak éppen... gondolom már csak révbe ért. Jah, és velük volt Sipánka, aliasz Teátrális is! Kb. 20 napja nem láttam őket... rohantak ki a kocsmából... ölelgettek. Azt hiszem, hírem van már itt a Caminon, mert többen mondták, hogy hallottak egy "Piter" nevű srácról, aki mindig szalámit zabált. Az csak én lehettem. Amúgy tegnap összefutottam 5 magyarral egy nap. Ebből 4 fiatal, kibaszott jófejek voltak, de mivel napi 40 km-t mennek, ezért szétváltunk.

Jah, utolsó 4 napban szó szerint élet-halál harcot vívunk a kutyákkal. Van túrabotom... rakás szar... semmire nem jó... pontosabban a kutyák elleni harcra nem. Viszont az biztos, csak a túlerő segíthet ebben a küzdelemben. JAHH: Amúgy MINDENKINEK KÖSZÖNÖM, aki elküldte a retkes picsába az ördög csatolt részeinek koalícióját. Persze nem szabad elfelejteni, hogy azért, mert Országanyósa Lendvaibotox Ildikó nem virít a képen, vannak még ellenségek. Csak most lapítanak... mert ezek úgy működnek... a megfelelő szó a működésükre... az ILLEGALITÁS... tudjátok, vörös segélyen vannak most. Na, a fizetett politikai hirdetésnek vége. Tényleg köszönöm...

Nem tudom, mi lesz a következő napokban. Valószínűleg csak másodikán esek be Kompotba. Egy napot lehet tölteni egy város albergjében... max. ha sick vagy, vagy injured... egyiket sem tervezem. Monte del Gozo 5 km-re Kompottól - ott állok meg vagy... nem tudom... röhej, lassan megyek. Volt, hogy a lányokkal 7 óra alatt 10 km-t mentünk. Közröhej. Tudtam, hogy el kell válni majd... kibaszott gáz volt... a két lány hátra maradt. Én meg coloradói elindultunk. Amúgy sikítunk a röhögéstől minden másodpercben. Kiszámoltuk, hogy napi 25 km-t kell menni, akkor lazán beérünk. Viszont ma úgy döntöttem - barátság ide vagy oda - én bizony bevárom a német csajszit. 19-re lapot húztam, mert már 2 napja elváltunk... és úgy ment, ahogy számítottam. He-he... szóval itt tartok most. Amúgy a világ, vagy életem végéig tudnék így gyalogolni... megértem, akik még továbbmennek (Finisterra), mert egyszerűen menni kell... el sem tudom képzelni, hogy ezt az erőt-energiát mibe fogom levezetni otthon. De hogy valami ki fog csapni, az is biztos... :) 


Nagyobb térképre váltás


Nagyobb térképre váltás

Portomarin

16 komment

Címkék: visszaszámlálás 27. nap portomarin


A bejegyzés trackback címe:

https://encaminom.blog.hu/api/trackback/id/tr151960517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erdö 2010.04.28. 22:08:59

Szevasz Áfonya!

Örülünk,hogy élsz!
Beszéltél már vele a coloradobogárról?
Kimegyek eléd, írd meg mikorra érsz haza!

empi 2010.04.28. 22:11:32

@erdö: majus 3 es 11.30 12.00 ejszaka..meg pontositunk..mert nem emlekszem ill kompotban lesz net.. koszi pussz..

ghop 2010.04.28. 22:22:37

Sziasztok!

Kriszti is jól van, már felkelt és járkált, Hajnalka is mellette van, és SZOPIKÁZIK TEJECSKÉT!!! Azt mondta a doktor néni hogy minden okés, már megszúrta a vasszúnyog is.

Elképesztő, még nem tértem magamhoz...

lász 2010.04.28. 22:29:32

Csá Szto!

Az a lényeg megvagy, és így tovább hajrááááááááááááááá:-)))

tóth bence 2010.04.28. 22:33:05

Édes kisfiam, a szívbajt hoztad rám. Holnap már a konzullal kerestettelek volna. Nem vicc!
Én is szeretnélek várni a reptéren.
Sok-sok puszi, nagyon hiányzol!!!!!!

tóth bence 2010.04.28. 22:38:02

@ghop: Nagyon szép a szülői feladat, de sok megpróbáltatással is jár.
Aludd ki Magad, amíg lehet, mert egyhamar nem lesz Benne részetek!
Mégegyszer szeretettel gratulálunk, stramm feleséged van!

ChiLee 2010.04.29. 10:31:39

Szia, Peti!
Isten éltessen neved napja alkalmából (ha ma tartod, ha nem...)! :-) Kitartás! Buen Camino!
Cili, Ági, Orsi

v_agi 2010.04.29. 11:31:39

Pítör! Ne csodálkozz, ha egyre többen felismernek, mert tegnap - mielőtt hírt adtál magadról - már elment egy fényképes segélykérő e-mail üzenet, többek között az egyik - útbaeső - szálláshelyre is. Szóval számíts rá, hogy már többen is keresnek... :-) (ennél több "bünti" is járna az elmúlt napokért! Szóval dá-dá...) DE örülünk, hogy megvagy! Meg kellene barátkoznod azzal, hogy szeretnek Téged, hogy gondolnak Rád, hogy féltenek, stb. stb. stb. Még akkor is el kell fogadnod, ha Te haragszol magadra (és a világra - néha, olykor, olykor-olykor, stb.)!

tóth bence 2010.04.29. 12:43:17

Petikém! Hosszú hallgatásod miatt "bosszúra éhes" anyád a leg válogatottabb "kínzások"-at találta ki Neked. Pl. 2X1/2 óra nyomkodás - no nem éves szinten !!! Viccet félretéve nagyon aggódtunk, izgultunk, stb,stb. Bence is Veled fog tartani legközelebbi utadra. Légy felkészülve rá!
Amúgy itthon az a hír járja, hogy nem kell Sólyom Orbánéknak.
Csányi elvállalta az MLSZ vezetését.
Az MSZP vezérkara- kivéve Lendvait - mégsem mond le.
Daróczit zsarolták - melegbárban készült kompromittáló felvételekkel.
Ezt Fecó is tudta, de féltek a botránytól. Nem tettel feljelentést.
Bár nőpárti volt, de kisebbségi érzése ott nem volt. Egyenrangúként kezelték.
A tőzsde tegnap nagyot zuhant, a eur 8 Ft-tal drágult, részben a görögök, részben Viki - jegybank elnökével kapcsolatos kritikai megjegyzése miatt.
Most persze mindenki mosakszik, készek átadás-átvételre, mert MÁRCIUS KÖZEPE óta állitják össze a kivételesen nagy nyilvánosság elé tárandó adatokat. Ezek szerint csak tudták, hogy nem győzhetnek!!!!
No ennyit a politikáról, Bence ma kirándul, Ákos hétfő-szerda itthon van - érettségi szünet miatt. Én meg állandóan etetek, mosogatok. Már unom a házimamiságot!!!!!
Indulásodkor is 11-1/12 közötti hazaérést mondtál, majd megkérdezem a repteret. Nagyon szeretnék én is a "fogadóbizottságban" benne lenni. Bencét nem akarom a másnapi suli miatt, de lehet, hogy Ákos is velem tart. Legfeljebb majd elalszik két puszi között a nyakadban!!!!
No egyelőre ennyit, vigyázz Magadra, és ha lehet, ne hétfőn jelentkezz!!!!!
Sok-sok puszi

kiaf*szomazaCsilla? 2010.04.29. 14:07:06

Szia MP! Nem írtam eddig, nem akartalak zaklatni, meg úgy sem tudunk beszélni semmiről... Örültem az írásaidban, hogy néha gondoltál rám is, jó emlékek is előjöttek, meg akikről nem hallottam rég azokról is lett infóm. Képbe lettem Mo. politikai helyzetével, a külföldi sporteredményekkel, ez volt az információs csatornám. Nemsokára visszatérsz a szép lányok és a rántott húsos szendvicsek országába, remélem a kövek segítettek amiket vittél magaddal (valakik féltéglát vittek) az utadon, lehet, hogy nem a cipődben kellet volna vinned őket. Ha más nem akkor 15-én úgyis találkozunk, lesz élménybeszámoló. Nem akartam írni, de láttalak múlthéten a Moszkva téren, elmondhatnád végre, hogy itthon vagy, nem akkora szégyen, hogy lekésted a repülőt. Viccet félretéve, vigyázz magadra a vége a legkeményebb.
Jose és Csilla (de ki a f*szom az a Csilla?)

boris29 2010.04.29. 14:10:29

Szia!Mostmár nincs sok hátra,majd megünneplünk,ha beszarítasz a "naptáradba"!Pusz

mr.zoli · http://zolee.blog.hu 2010.05.01. 20:43:06

ZOLI ÜZEN: Szia Péter! Csütörtökön feltétlen kell, hogy gyere focizni, mert kevesen vagyunk, 7-8-an, nehogy azt mondják, ennyi embernek kár fenntartani a termet. Szóval, számítunk Rád csütörtökön, remélem jó formában vagy! :-)
Különben tájékoztatlak, hogy 14:5-re nyertünk, és a helyemen öltözhettem! :D Tudod, mit jelent ez számomra! Valami ereklyét hozz nekünk, például egy különleges követ, termést, ágat, fotót...
A többit élő szóban!

ghop 2010.05.02. 14:44:24

Szia Pítör!
Remélem épségben hazaérsz. Nálunk
"este lett és reggel: a hatodik nap." Baba nappal 2 óránként, éjjel 4 óránként szopizik, eddig semmi különösebb nem volt. Többet alszik mint én... :)

empi 2010.05.03. 11:38:26

@ChiLee: vaaaa..koszonom!!! :))))

empi 2010.05.04. 19:42:54

@boris29: tudjatok én nyitott vagyok...ez nem változott...persze..miazhogy nagyon is...igyunkmááá :)
süti beállítások módosítása